Werkwijze

Wat kunt u verwachten:

Na een kennismakingsgesprek van een uur, waarvoor u 25.- betaald, overleggen wij of de Gestalttherapie bij mij een bij u passende manier is om met uw hulpvraag aan de slag te gaan en vorderingen te mogen verwachten. Ook kunt u aangeven, of u meer of minder lichaamsgericht wilt gaan werken. U ontvangt alle informatie over de beroepsvereniging NVAGT en de klachtenprodedures en ik zal enkele gegevens van u vragen, zoals mogelijk een contactpersoon en als u dit wilt de contactgegevens van uw huisarts. 

 

Hierna spreken we de cyclus van bijeenkomsten/therapeutische ontmoetingen af. Meestal is de prijs hierna 70.- als de Gestalttherapie niet vergoed wordt door uw zorgverzekering. Als deze wel wordt vergoed (aanvullende verzekering), dan is de prijs 95.-

Tijdens de vakantieperiodes is er op vraag vervanging mogelijk en weet u van tevoren van mij wanneer ik niet bereikbaar kan zijn.

 

specifieke vragen die niet op individuele Gestalttherapie zijn gericht:

Voor spiritueel gerichte vraagstellingen, die niet direct gaan over een hulpvraag psychotherapie of lichaamsgerichte therapie (de gestalttherapie leent zich uitstekend als ervaringsgerichte lichaamstherapie) kunt u mij het beste al van tevoren wat uitgebreider toelichten. Ik kan u dan ook zeker doorverwijzen zou u dat liever willen.